Skip to content

Esquí EdeM

EdeM Escola de Muntanya, som un club emergent a Esterri d’Àneu amb 5 anys d’història sota la direcció tècnica del Marc Prats Rodríguez (coordinador dels tècnics esportius de l’ICEMP, tècnic esportiu en Espeleologia, Barrancs i Muntanya) i la coordinació del Vicenç Pérez Cabré (Tècnic superior d’Esquí Alpí i tècnic en Barrancs i Muntanya).

La nostra filosofia d’entendre la muntanya i les estacions d’esquí fa que siguem un club diferent, on la nostra prioritat és crear usuaris de muntanya, ensenyant a les noves generacions la nostra forma d’entendre aquest fantàstic esport anomenat ESQUÍ!!

Creiem en una formació continuada des dels més petits. És per això que comencem amb els MINIXICS a partir dels 4 anys. Oferint una adaptació al medi i al material, aprenent a respectar la muntanya, divertir-nos a la neu i aprenent a esquiar. És una estructura amb 16 dies d’esquí i amb un horari més reduït.

Continuem amb el nostre BEGINNERS, que són tots aquells que ja superaran el 50% dels entrenaments de tota la temporada, i ja fan horari de club. On aprenen a ser autònoms en pendents sostinguts (pistes blaves) capaços de canviar de direcció, de frenar en qualsevol moment i baixar per tota classe de neu.

Finalment, ja entren al club EDEM on l’activitat és contínua. Amb una estructura basada en la formació en l’àmbit tècnic de l’esquí i en tècniques de muntanya hivernal, enfocat a la modalitat del FREERIDE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *